Ola Terrasse, Florvåg

18 nye leiligheter på Florvåg

BYGGHERRE:

Olatunet AS

TYPE:

Leilighetsbygg

OMFANG:

18 leiligheter

CONSTRUCTA'S ROLLE:

Totalentreprenør

Constructa og OBOS tilbyr topp moderne leiligheter i Florvåg på Askøy. Dette området får en kraftig oppgradering ettersom Frank Mohn AS flytter sitt hovedkontor hit.

– På Ola Terrasse finner man 18 flotte leiligheter i naturskjønne omgivelser og kort vei til arbeidsplass enten man jobber i Bergen eller hos Frank Mohn like nedi bakken. Vi har etter kun en måned solgt seks boliger, så her er det bare å løpe og kjøpe, smiler Thor Småbrekke, konsernleder i Constructa, som eier prosjekter 50/50 med OBOS.

Askøy er en kommune i sterk vekst og har med sin nærhet til Bergen blitt et stadig mer populært sted å bosette seg. I Florvåg bor man sentralt, men samtidig landlig. Ola Terrasse får nemlig store, fine friområder som sin nærmeste nabo. 

– Fra din egen stuedør spaserer du så å si rett inn i noen av Askøys flotteste turområder i skog og mark. Vi har også bygget opp dumpen som var her tidligere, slik at beboere her får nyte en spektakulær utsikt utover vannet. Faktisk kan man også se alle fjelltoppene rundt Bergen herfra, noe som er ganske unikt. Med sin lange sjølinje er det i tillegg nok av badeplasser og båthavner å velge mellom i nærområdet, noe som gjør dette til et meget attraktivt boligprosjekt, mener Dag J. Aksnes, regiondirektør for OBOS Bergen og Hordaland.

Constructa-leder Thor Småbrekke forteller at Ola Terrasse er interessant for et vidt spekter av boligkjøpere.

– Dette er tipp topp moderne leiligheter av varierende størrelse i en blokk med tre etasjer. Boligene passer for folk i alle aldre og familiesituasjoner, og egner seg spesielt godt for alle som ønsker å bytte ut tungdrevne eneboliger med et sytalaust liv i en lettstelt og forholdsvis stor leilighet med flott balkong, inviterer Småbrekke. OBOS-regiondirektør Aksnes trekker også frem økt næringsutvikling på Askøy som et tiltrekkende aspekt ved Ola Terrasse.– Ola Terrasse ligger i umiddelbar nærhet av de 300 nye arbeidsplassene som snart kommer til Florvåg, og det finnes foreløpig ikke så mange andre nye boligbygg her i området. Jeg er derfor ikke i tvil om at mange som skal arbeide her ute kommer til å finne sitt nye hjem på Ola Terrasse, fastslår han.

Her kan du lese mer om prosjektet