Nøstet Panorama

98 nye leiligheter på Nøstet

BYGGHERRE:

Nøstet Panorama AS

TYPE:

Nybygg, boliger

OMFANG:

4 bygg med 98 leiligheter og 4.000 m2 næringsareal samt 3.000 m2 parkering

CONSTRUCTA'S ROLLE:

Totalentreprenør

Constructa Entreprenør har ført opp det unike boligprosjektet i Bergen sentrum. Nøstet Panorama består av fire bygg med 98 moderne leiligheter, 4.000 m2 næringsareal og parkering.

Byggestart var i januar 2013. Byggetrinn 1 omfattet underjordisk parkeringsanlegg og to bygg og ble overlevert i oktober i 2015. De tre siste byggene sto ferdige i desember i 2015.

Leilighetene har god standard og varierer fra 35 til 149 kvadratmeter. Det har vært store muligheter for tilvalgsløsninger. I Bygg A og mellom Bygg B og D er det takterrasser der meget gode solforholdene kan nytes. Alle leilighetene har enten terrasser, balkonger eller franske balkonger. Alle byggene har universell tilgjengelighet.

I tillegg til de 98 leilighetene inneholder de fire blokkene også til sammen 4000 kvadratmeter til næringsvirksomhet. Næringslokalene ligger på gateplan mot Nøstegaten eller i de laveste etasjene. Parkeringsanlegget ligger i to underetasjer og rommer cirka 120 biler.

– Her bor du så godt som midt i Bergen, og kan samtidig nyte utsikt til Byfjorden og byfjellene, sier Thor Småbrekke, konsernleder for Constructa. – Dette prosjektet er en viktig del av renoveringen av Nøstet, og jeg er ikke i tvil om at dette er et fantastisk sted å bo. Området har mange utrolig gode kvaliteter. Mellom bygningene er det åpne og befriende uteområder, og foran leilighetene er det sjøpromenade til allmenn benyttelse mot Byfjorden. Nøstet Panorama er som skapt for å nyte alt det beste av Bergen, forklarer Småbrekke.

Les mer om prosjektet på www.bygg.no.

Utsikt

Utvendig

Balkonger