
Clarion Hotel Admiral
Rehabilitering av 104 hotellrom, nytt kjøkken og ny restaurant.
BYGGHERRE:
DNB Næringseiendom AS
TYPE:
Næringsbygg
OMFANG:
Rehabilitering av 104 rom
CONSTRUCTA'S ROLLE:
Totalentreprise
Constructa Entreprenør er totalentreprenør og bruker åpen-bok- kontrakt.
På Clarion Hotel Admiral er 104 av hotellets 210 gjesterom med tilhørende korridor pusset opp. Restaurant, bar og kjøkken i første etasje er fornyet. Ut mot Vågen har hotellet fått en ny konferansesal kalt Sjøkanten. Resepsjonen er oppgradert med ny hovedinngang mot C. Sundtsgt., og et uteområde mellom hotellet og Blaauw-gården.
Restaurantkjeden Kitchen & Table har flyttet inn. Kitchen & Table finnes det foreløpig kun 1 av i Norge, på Hotel Admiral Bergen.
Rehabiliteringen og ombyggingen startet i februar 2013 og avsluttes mai i 2014.